Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

3 изключителни визии за тазгодишния Halloween

Photo @araguaia

Имате ли идея с какъв костюм ще изненадате приятелите си на тазгодишното Halloween парти?

Въпреки, че все още има време до 31. Октомври, добре е да е обърне внимание по-рано на всички детайли, което никак не е лесно.

Дори да разполагате с брилянтна идея, гореспоменатите детайли ще я направят още по-перфектна.; Какво ще кажете например за crazy контактни лещи,които да постигнат перфекционизма, към който се стремите?

Corpse Bride

Булката труп не е нищо ново сред Halloween партитата, точно обратното – това е една от най-популярните визии през последните няколко години.

Тази година обаче имате шансът да подобрите тази визия с full-coloured цветни лещи, покриващи цялата склера. Тези лещи наистина покриват цялата видима част на окото, което ще ви гарантира, че няма да останете незабелязани на никое парти.

Опитайте 28 мотива на ColourVue Sclera Full Eye Lens 22 mm.

Photo @princessmorganb & shot by @blind7photography

“То” от Стивън Кинг

След последната премиера на “То” от Стивън Кинг, очакванията са, че клоун маските ще бъдат един от хитовете тази година.

Предимството, което имат те е, че няма нужда да следите грима си цяла вечер – колкото по-размазан е той, толкова по-страшно ще изглеждате. :)

Но не забравяйте да подсилите ефекта с едни различни и страховити контактни лещи.

Червения, бял и черен грим ще си паснат идеално с тези лещи blue shade от колекцията цветни лещи на Magic Eye.

Използвайте тези лещи за 6 месеца на цена само 30,90 лв.

Photo Lacey Noel

Традиционно по Мексикански: Día de Muertos

Може би заради сцената във филма Spectre от колекцията Bond, маските, инспирирани от мексиканския Ден на мъртвите се превърнаха в изключително популярни в последните години по целия свят.

Най-важната част от този костюм е сложен грим, който трябва да създаде илюзия за “захарно лице” както е в традиционния празник на мексиканския ден на смъртта.

Завършен вид ще получите с искрящо жълтите лещи Cateye Crazy Lens от ColourVUE само за 34,50 лв.

Photo Lacey Noel


Цветни и crazy контактни лещи са налични във вариант с диоптър и без диоптър.

Поради факта, че покриват в голям процент окото, не се препоръчва да се шофира с тези лещи, както и да се носят през целия ден. Най-добре е да ги сложите преди партито и веднага след него да ги свалите :)

А за да сте сигурни какво трябва и какво не трябва да правите с контактните лещи, прочетете специалната ни статия по темата.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти