Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Европейска компания 15 държави в Европа

Вход

Един от друг по-атрактивни подаръци? Безплатни са! Само до 11. Февруари.

Здравейте приятели,

Разтвор за лещи, капки за очи или комплект за пътуване. Изберете си един от тях. Кой ще е той? Очите Ви ще се чувстват прекрасно, който и подарък да изберете. До 11. Февруари, един от тях е Ваш. Безплатно към каквато и да е поръчка!

 • Max OptiFresh bioplus (60ml) – Разтвор с продължителен овлажняващ ефект. Подходящ и за контактни лещи, които се използват през нощта.
 • Renu MultiPlus Drops (8ml) – Само едно капване от тези капки и ще имате спокойни очи през целия ден. Предпазва от сухота в очите.
 • Travel Kit – Комплект за пътуване, съдържащ разтвор за лещи, пинсети и огледало.

Избрахте ли си някой от тях? Добавете го към кошницата си.

Vyberte si dárek
Žena Roztok Kapky Ubrousky

Не пропускайте: Офертата е валидна до 11. Февруари и се прилага на принципа – 1 потребител = 1 подарък. Ако направите няколко поръчки, безплатният подарък ще бъде добавен само към първата от тях.

Коментари Задайте въпрос

 • Деница Ботева
  преди година

  Здравейте, Харесах този продукт: Renu MultiPlus Drops (8ml) – Само едно капване от тези капки и ще имате спокойни очи през целия ден. Предпазва от сухота в очите.

  Отговори
  • Tanya Roydeva
   преди година

   Здравейте Деница,

   Благодарим Ви за проявения интерес към нашите продукти. Можете да вземете безплатно тези капки за очи като кликнете на банера на главната ни страница, тук: https://www.lentiamo.bg/, след което да направите своята поръчка и подаръкът ще бъде изпратен безплатно към нея.

   Оставам на разположение за допълнителни въпроси.

   С пожелание за успешен ден,

   Таня Ройдева

   Отговори

*Задължителни полета

Не пропускайте новините от света
на щастливите лещи!

Според закона за регистрация на продажбите, продавачът е длъжен да издаде и предостави документ за продажба на всички клиенти. Също така е задължително продавача да регистрира продажбата в данъчна институция без забавяне, в случай на техническа неизправност. не по-късно от 48 часа.