Европейска компания 15 държави в Европа

Вход

Един от друг по-атрактивни подаръци? Безплатни са! Само до 11. Февруари.

Здравейте приятели,

Разтвор за лещи, капки за очи или комплект за пътуване. Изберете си един от тях. Кой ще е той? Очите Ви ще се чувстват прекрасно, който и подарък да изберете. До 11. Февруари, един от тях е Ваш. Безплатно към каквато и да е поръчка!

 • Max OptiFresh bioplus (60ml) – Разтвор с продължителен овлажняващ ефект. Подходящ и за контактни лещи, които се използват през нощта.
 • Renu MultiPlus Drops (8ml) – Само едно капване от тези капки и ще имате спокойни очи през целия ден. Предпазва от сухота в очите.
 • Travel Kit – Комплект за пътуване, съдържащ разтвор за лещи, пинсети и огледало.

Избрахте ли си някой от тях? Добавете го към кошницата си.

Vyberte si dárek
Žena Roztok Kapky Ubrousky

Не пропускайте: Офертата е валидна до 11. Февруари и се прилага на принципа – 1 потребител = 1 подарък. Ако направите няколко поръчки, безплатният подарък ще бъде добавен само към първата от тях.

Коментари Задайте въпрос

 • Деница Б.

  Здравейте, Харесах този продукт: Renu MultiPlus Drops (8ml) – Само едно капване от тези капки и ще имате спокойни очи през целия ден. Предпазва от сухота в очите.

  Отговори
  • Tanya Roydeva Lentiamo.bg

   Здравейте,

   Благодарим Ви за проявения интерес към нашите продукти. Можете да вземете безплатно тези капки за очи като кликнете на банера на главната ни страница, тук: https://www.lentiamo.bg/, след което да направите своята поръчка и подаръкът ще бъде изпратен безплатно към нея.

   Оставам на разположение за допълнителни въпроси.

   С пожелание за успешен ден,

   Таня Ройдева

   Отговори

*Задължителни полета

Не пропускайте новините от света на щастливите лещи!