До 15% отстъпка за контактни лещи Lenjoy

4,9 Оценка

Вход

Честита Нова Година с новите ни подаръци!

Lentiamo ви пожелава успешна нова година! Надяваме се, че ще имате 2020 г., изпълнена с радост, щастие и здраве!

За да отбележи това ново начало, Lentiamo желае да ви зарадва с безплатни подаръци за Нова година!
Направете нещо добро за очите си през 2020 г. и им подарете безплатен разтвор за контактни лещи, капки за очи или се възползвайте от нашия антибактериален гел, преди да боравите с лещите си, когато сте навън.

  • Носенето на контактни лещи, когато не спите достатъчно и трябва да търпите отблясъците на компютъра, е голямо предизвикателство за очите ви, затова им помогнете да останат здрави, като използвате безплатния разтвор Biotrue Multi-Purpose 60 ml, който дава допълнително овлажняване на лещите и осигурява облекчение на уморените и стресирани очи.
  • Капките за очи Max Optifresh 10 ml също помагат на уморените и сухи очи. Те предлагат незабавна, успокояваща релаксация и дълготраен комфорт.
  • Антибактериалният гел за ръце Lilien с алое вера е практичен помощник за път и за ежедневна употреба. Убива 99,9% от бактериите и вирусите с биоциден ефект след 60 секунди!


Предложението е валидно до 14 януари 2020 и не може да се комбинира с други предложения или отстъпки. Ако направите няколко поръчки, ще добавим подарък само към първата от тях.

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета